Tillbaka

Kvalitetsingenjör och leverantörsutvecklare till SinterCast i Katrineholm

Ansökningstiden
02.05.2020
Tjänst
Kvalitetsingenjör
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Katrineholm

Om företaget

"SinterCast is the world´s leading supplier of process control technology for the reliable high volume production of Compacted Graphite Iron (CGI). As a specialist supplier of precision measurement and process control solutions to the metals industry, SinterCast also supplies a suite of tracking technologies, including the SinterCast Ladle Tracker® and SinterCast Cast Tracker® to improve process control, productivity and traceability in a variety of applications"

Som ett resultat av ökad kundaktivitet och utveckling av nya produkter behöver SinterCast öka på sin personalstyrka på sitt teknikcenter/huvudkontor i Katrineholm.

VMP i Katrineholm söker därför en kvalitetsingenjör och leverantörsutvecklare för direktrekrytering till SinterCast. Tjänsten är på heltid och behovet är tillsvidare. Tillsättning kommer att ske efter överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som kvalitetsingenjör och leverantörsutvecklare rapporterar du direkt till företagsledningen. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att:

- Ansvara för att befintligt kvalitetssystem efterlevs (ISO 9001)
- Ansvar för att säkra ny ISO/TS 16949-certificering
- Övervaka och analysera kvalitetsprestanda
- Ansvar för kvalitetsrevision avseende system och processer globalt för att säkerställa att kvalitetsspecifikationerna uppfylls
- Samarbeta med alla avdelningar för att utveckla och implementera kvalitetskontroller och jobba med ständiga förbättringar
- Leverantörsutveckling och kvalitetsrevision av nyckelleverantörer
- Delta i produktutveckling samt forsknings- och utvecklingsprojekt

Din profil

Vi söker en kvalitetsingenjör med teknisk bakgrund och minst fem års erfarenhet från arbete med kvalitetssäkring på tillverkande industri.

Ytterligare krav är erfarenhet från arbete med ISO 9001 och ISO / TS 16949. Körkort, mycket goda kunskaper i engelska (tal och skrift) samt möjlighet att kunna resa i tjänsten, både inom landet och utomlands.

Som person behöver du vara flexibel, driven, motiverad och ytterst kundserviceinriktad.

Vill du bli en del av ett framgångsrikt och börsnoterat företag som ställer höga krav på kvalitet i alla led? Intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden, så avvakta inte med att skicka in din ansökan!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2018 omsatte VMP koncernen 2,1 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Installatörsföretagen. Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.

Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Maria Mikai