Tillbaka

Konstruktionschef till Wienerbergers tegelbalksfabrik i Sköldinge

Ansökningstiden
30.01.2020
Tjänst
Enhetschef/Affärsområdeschef
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Katrineholm

Om företaget

Wienerberger konstruerar och tillverkar tegelbalkar och tegelfasader i Sköldinge (mellan Katrineholm och Flen). Teglet tillverkas på Haga Tegelbruk i Enköping och på Wienerbergers tegelfabriker i Danmark. Vi ingår i den världsomspännande Wienerberger-koncernen med huvudkontor i Österrike. Wienerberger är Europas största tillverkare av tegel och tegeldivisionen omsätter SEK 20 miljarder och har 11 000 anställda. I Sverige omsätter vi drygt 100 miljoner och är 40 medarbetare. I Malmö har Wienerberger ett stort showroom och en tegelstudio på Haga Tegelbruk i Enköping. Besök gärna www.wienerberger.se för mer information.

Wienerberger söker nu via VMP Bemanning AB en konstruktionschef för direktrekrytering till fabriken i Sköldinge. Tjänsten är tillsvidare, heltid/dagtid.

Dina arbetsuppgifter

Ledning och samordning av konstruktionsgruppen bestående av tre ingenjörer i Sköldinge och en ingenjör i Malmö.

Parallellt med ledarskapet arbetar du med egna projekt. Efter ritningsunderlag från arkitekter och konstruktörer beräknar du fasadkonstruktioner med tegel och utarbetar affärsförslag. Du agerar som rådgivare med mycket kundkontakt.

Platschef för fabriken i Sköldinge. Du supportar fabrikschefen med planering, kalkylering, ekonomi och myndighetskontakter samt rapportering till VD.
I tjänsten ingår 1-2 resdagar/månad, enstaka med övernattning.

Din profil

Minimikravet för denna tjänst är erfarenhet av konstruktion av byggnader, gärna i kombination med säljarbete.Meriterande är erfarenhet av produktionsledning och erfarenhet från den tekniska konsultbranschen.

Utbildningskravet är byggnadsingenjör eller högskoleingenjör med inriktning bygg.

Vad gäller datakunskaper krävs att du hanterar Officepaketet samt CAD-3D.

Som person vill vi att du besitter hög samarbetsförmåga och att du är ansvarstagande och drivande.

Intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden. Varmt välkommen in med Din ansökan!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2018 omsatte VMP koncernen 2,1 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Installatörsföretagen. Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.

Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Maria Mikai