Tillbaka

Kablagetillverkare, Katrineholm

Ansökningstiden
19.03.2020
Tjänst
Maskinarbete
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Katrineholm

Om företaget

VMP Bemanning i Katrineholm söker nu en kablagetillverkare till vår kund på orten. Uppdraget är i första hand tidsbegränsat från slutet av mars till och med slutet av maj. Tjänsten avser heltid och dagtid, måndag - fredag.

Dina arbetsuppgifter

Förekommande arbetsuppgifter i produktionen av svag- och starkströmskablage såsom kapning, skalning, slitsning, pressning, montage och bearbetning. Arbetet sker sittande/stående vid arbetsbänk/maskin. För person med rätt bakgrund kan även arbete med godsmottagning och godsavsändning bli aktuellt.

Din profil

Du som söker bör ha minst någon erfarenhet från arbete i en producerande industri. Du måste kunna läsa en ritning och jobba utifrån såväl skriftlig som muntlig instruktion. Som person bör du vara noggrann, händig och trivas med repetitivt arbete. Du kommer jobba både självständigt och som en aktiv del av arbetsgruppen.

Har du erfarenhet från arbete med godsmottagning, packning och godsavsändning så är det meriterande och kan leda till förlängt uppdrag hos kunden. Likväl är erfarenhet från arbete i systemen Pyramid och Unifaun meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2018 omsatte VMP koncernen 2,1 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom industrin, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Som anställd på något av VMP Grops lokalkontor får du möjligheten att jobba med i projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. VMP Groups bolag är medlemmar i Kompetensföretagen och auktoriserat bemanningsföretag.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Maria Mikai