Tillbaka

Installationselektriker för arbete med reservkraft, Göteborg!

Ansökningstiden
30.05.2020
Tjänst
Installationselektriker
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Göteborg

Om företaget

VMP Group i Göteborg söker dig som arbetat med sedvanliga installationsarbeten men är sugen på att prova något helt annat. För det här är ett väldigt intressant uppdrag. Vår samarbetspartner arbetar med avbrottsfri strömförsörjning där de nu söker stöttning i sitt team. Detta är en hyrrekrytering där du först blir anställd hos oss, för att därefter, med förutsättningar att allt funkar bra, gå över till kund. Du erbjuds en flexibel och öppen roll där du får en arbetsbil och goa arbetskamrater.

Dina arbetsuppgifter

Vi hjälper vår samarbetspartner att hitta just dig som vill arbeta med kraft- och batterianläggningar, reservelverk och UPS-anläggningar. Dina uppgifter är att installera, utföra service och underhåll, funktionskontroller och kapacitetstest på de olika anläggningarna. Ofta förekommande är resor i arbetet, då det förekommer arbete i hela Sverige, Finland och Norge.

Din profil

Vi ser gärna att du är driven och initiativrik med god samarbetsförmåga och vi förutsätter att du tar rollen som en god representant för VMP Group, samt för vår kund. För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du utför ett noggrant arbete och har ett kvalitetstänk i allt du gör. Det är viktigt att du har god fysik då arbetet är mycket fysiskt krävande med tunga lyft.

Krav för tjänsten är
- ECY-certifikat, alternativt annan motsvarande erfarenhet eller behörighet som bedöms tillräcklig
- Erfarenhet av att arbeta som installationselektriker
- Svenska i tal och skrift
- B-körkort
- Kunna åka iväg på resjobb
- Klara av flexibla arbetstider
- God datorvana
- God fysik

Meriterande är
- Tidigare arbetat med 48VDC, UPS eller reservelverk
- Installerat elcentral
- Erfarenhet från telekombranschen
- Teknikintresse

Skicka din ansökan via vår hemsida eller maila till goteborg@vmp-group.se.

Hör gärna av dig om du skulle ha några frågor. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2018 omsatte VMP koncernen 2,1 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP Bemanning arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom Elteknikbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Elektriska Installatörsorganisationen kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i Elbranschen. Som anställd på något av VMP Groups lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika elföretag. VMP samarbetar idag med såväl större installationsföretag som lokala mindre firmor.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.

Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Mårten Josefsson
Email
goteborg@vmp-group.se