Tillbaka

Industrimekaniker, Katrineholm

Ansökningstiden
17.10.2020
Tjänst
Maskinreparatör, stationära
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Katrineholm

Om företaget

VMP Bemanning i Katrineholm söker en erfaren industrimekaniker till vår kund som jobbar inom tillverkningsindustri i Katrineholmsregionen. Kunden är ett familjeägt företag som erbjuder ett omväxlande arbete med fina utvecklingsmöjligheter i trevlig miljö. Underhållsavdelningen har stor egen verkstad för bland annat skärande bearbetning.

Tjänsten avser heltid, tvåskift (förmiddag/eftermiddag) och innehåller jourberedskap på helger enligt rullande schema. Behovet är varaktigt och startar med visstidsanställning 6 månader hos oss på VMP Bemanning. Jobbstart under hösten efter överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Som mekaniker kommer du att jobba både med fin- och grovmekanik. Arbetet består av förebyggande underhåll, reparationer och nyinstallation av maskiner för produktion. Även tillverkning av egna reservdelar förekommer.

Din profil

Krav för tjänsten är minst någon yrkesmässig erfarenhet av arbete som industrimekaniker. B-körkort och grundläggande datakunskaper är ett krav.
Baskunskaper inom pneumatik, hydraulik, svetsning (pinnsvets) är önskvärt. Certifikat för heta arbeten och truckkort är meriterande.

Vi söker en person med hög arbetsmoral och förutsättningar att klara, ett ibland, fysiskt krävande arbete. Vidare bör du ha ett genuint intresse för att skruva och meka, vara initiativrik men framförallt självgående och trygg i din yrkeskunskap.

Varmt välkommen med din ansökan, intervjuer sker löpande!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2018 omsatte VMP koncernen 2,1 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom industrin, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Som anställd på något av VMP Grops lokalkontor får du möjligheten att jobba med i projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. VMP Groups bolag är medlemmar i Kompetensföretagen och auktoriserat bemanningsföretag.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Maria Mikai