Tillbaka

Industrielektriker, Katrineholm

Ansökningstiden
30.05.2019
Tjänst
Industrielektriker
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Katrineholm

Om företaget

VMP Bemanning AB i Katrineholm söker, på uppdrag av vår kund, två erfarna och självgående industrielektriker för direktrekrytering till vår kunds underhållsavdelning.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet är mycket mångfacetterat på tekniksidan vilket erbjuder möjlighet till yrkesmässig utveckling. Tjänsten är på heltid. Behovet är omgående. Intervjuer och tillsättning av tjänsten sker därför löpande så skicka din ansökan snarast.
Du kommer att ha som huvudsaklig uppgift att arbeta med förebyggande underhåll, felsökning och reparationer av maskinutrustning.

Din profil

Vi söker erfarna industrielektriker med minst ett par år i yrket. Har du allmän behörighet gärna kompletterad med svagströmsteknisk utbildning mot styr- och regler så är det meriterande.
Körkort och egen bil är ett annat krav då beredskap kan komma att ingå i arbetet. Grundläggande datorkunskaper, goda kunskaper i svenska och engelska krävs.
Vi förutsätter att du är mycket tekniskt intresserad, serviceinriktad, kan hantera intensiva arbetstoppar och har god samarbetsförmåga.

Vid frågor kontakta Manuela Axelsson 0150-48 40 40, katrineholm@vmp-group.se

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP Bemanning AB arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom Elteknikbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Elektriska Installatörsorganisationen kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i Elbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika elföretag. VMP samarbetar idag med såväl större installationsföretag som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Manuela Axelsson
Email
manuela.axelsson@vmp-group.se