Tillbaka

Industriarbetare, Katrineholm

Ansökningstiden
19.09.2020
Tjänst
Maskinarbete
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Katrineholm

Om företaget

VMP Bemanning i Katrineholm söker personal till väletablerad industri i Katrineholm för heltidsuppdrag. Inledningsvis tre-sex månader. Uppdragen avser bemanning vilket innebär att du blir anställd av VMP för uthyrning till kundföretaget.

Att börja via bemanning leder inte sällan till en direktanställning hos våra kunder på sikt.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av efterbearbetning och packning av gjutet gods. Arbete som maskinoperatör/CNC-operatör kan bli aktuellt för person med rätt bakgrund. Arbetet innehåller tyngre lyft och sköts stående.

Jobbstart i mitten/slutet av augusti. För att vara aktuell för någon av tjänsterna behöver du kunna jobba skift både dag, kväll och natt.

Din profil

Vi söker dig som är lojal och tycker om att jobba på och hugga i. Du behöver även var mån om att prestera god kvalitet i arbetets alla delar. Att du gillar samarbete med andra ser vi som en självklarhet. Kompetensmässigt behöver du ha gått en praktisk utbildning på gymnasiet (verkstad, fordon, teknik, bygg) och/eller har likande arbetslivserfarenhet.

Har du erfarenhet från arbete som NC-/CNC operatör sedan tidigare så är det meriterande. Vi ser helst att du har truckkort och erfarenhet av truckkörning.

Intervjuer med lämpliga kandidater sker löpande och platserna kan därför komma att tillsättas före sista datum för annons. Tveka alltså inte med att skicka in din ansökan!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2018 omsatte VMP koncernen 2,1 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom industrin, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Som anställd på något av VMP Grops lokalkontor får du möjligheten att jobba med i projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. VMP Groups bolag är medlemmar i Kompetensföretagen och auktoriserat bemanningsföretag.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Maria Mikai