Tillbaka

Hälsa- och miljökoordinator till Nammo Sweden AB

Ansökningstiden
29.08.2020
Tjänst
Miljö/Geo
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Vingåker

Om företaget

Nammo Koncernen är en nordisk koncern som har ca 2300 anställda och finns representerade i 13 länder världen över med en årlig omsättning på 5,1 MRD NOK. Huvudkontoret Nammo AS ligger i Raufoss, Norge. Verksamheten omfattar utveckling, produktion och sälj av högteknologiska försvarsprodukter, samt miljövänlig demilitarisering. Nammo Sweden AB finns på tre orter i Sverige. I Vingåker hanteras destruktion, produktion och återvinning av explosivt material. Nammo Sweden AB är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar Engagemang, Precision och Omtanke genomsyrar hela vår verksamhet.

VMP Bemanning AB i Katrineholm söker nu på uppdrag av Nammo Sweden AB en Hälsa- och miljökoordinator för direktrekrytering till enheten i Vingåker. VMP hanterar intervjuer och urval men anställningen blir direkt hos Nammo Sweden AB. Tjänsten avser heltid och tillsvidare.

Dina arbetsuppgifter

Som ansvarig för arbetsområdena Hälsa, Miljö och Säkerhet fungerar du som stöd och support för linjeorganisationen inom dina områden. Du tillser att kontrollplanerna följs och att verksamheten följer riktlinjerna inom ditt ansvarsområde.

Du kommer ingå i ett litet tajt team, som jobbar nära tillsammans, för att säkra och utveckla verksamheten utifrån krav och lagar.

I rollen ingår systematiskt arbetsmiljö- och brandskyddsarbete och att sammanställa uppgifter och rapporter inom funktionen. Du kommer även att genomföra löpande riskanalyser för bland annat kemikalier och hantera säkerhetsdatablad. Vidare kommer du att utföra internrevisioner mot samtliga standarder samt administrera verksamhetssystemet. Du kommer också få hålla utbildningar och sköta beställningar av arbetskläder och skyddsutrustning.

Din profil

Vi söker dig med examen från högre utbildning till miljöingenjör eller har motsvarande erfarenhet inhämtat på annat sätt. Rollen kräver logik, gott omdöme, administrativt driv och förmåga att planera, organisera och uppmärksamma detaljer. Du behöver behärska både svenska och engelska, i tal och skrift, på nivå där du har lätt för att uttrycka dig klart, tydligt och korrekt. Är du utbildad internrevisor i standarderna ISO 9001/14001 är det meriterande.

Den person vi söker är engagerad, arbetsmotiverad, uthållig och självständig. Du har hög integritet och är bekväm med att följa regler och rutiner. Vi vill även att du har lätt för att knyta kontakter, kan vara övertygande när det behövs och att du uppskattar att vara delaktig i samarbeten och samtal även när det inte berör ditt arbetsområde.

Är du den vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan annonseringstiden är slut.

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2018 omsatte VMP koncernen 2,1 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Installatörsföretagen. Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.

Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Maria Mikai
Email
maria.mikai@vmp-group.se