Tillbaka

Grävmaskinist till Göteborgs södra skärgård!

Ansökningstiden
09.11.2019
Tjänst
Grävmaskinförare
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Göteborg

Om företaget

VMP Group i Göteborg har en liten, genuin samarbetspartner som söker en grävmaskinist. Du bör ha yrkesförarbevis eller motsvarande erfarenhet. Kundens uppdrag är mestadels belägna ute på Göteborgs fina skärgårdsöar, men det kan även förekomma uppdrag mer centralt. Vi söker dig som har god erfarenhet av arbete i grävmaskin och kunskap inom markanläggning.

Vår kund söker en självgående, prestigelös person som är initiativtagande. Uppdraget pågår löpande och för rätt person kan anställningen gå över till kund. Tjänsten inleds med sedvanlig prövotid och vi tillämpar kollektivavtal och dess lönesättning på detta uppdrag.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer främst att köra maskin men då det är ett mindre företag krävs att du är prestigelös och flexibel. Vid behov kommer du därför även arbeta med anläggningsarbetet utanför maskin. Projekten finns oftast i områden som har begränsade ytor och behöver smidiga maskiner, de flesta grävmaskiner är mellan 2-5 ton. Arbetet förekommer hos privatpersoner och i en liten arbetsgrupp.

Din profil

Du ska ha god erfarenhet av att köra grävmaskin och känna dig säker i ditt utförande. Du har även erfarenhet av att arbeta utanför maskin med mark- och anläggning då du kommer hjälpa till med andra moment vid behov. Du har god samarbetsförmåga då du kommer arbeta i en mindre arbetsgrupp och har ett lösningsorienterat och prestigelöst förhållningssätt samt tar egna initiativ. Du representerar VMP Group och vår kund på ett föredömligt sätt.

Krav för tjänsten:
- Tidigare erfarenhet av att köra grävmaskin
- Tidigare erfarenhet och kunskap inom mark- och anläggningsarbeten

Då arbetsplatsen är ute i Göteborgs skärgård bör du vara inställd på pendlingsvägen med kollektivtrafik eller bil, plus personfärja. Du bör även vara medveten om att Göteborgsvädret är extra härligt här ute.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Linnéa Netzell
Email
goteborg@vmp-group.se