Tillbaka

Grävmaskinist / anläggare till Göteborgs skärgård!

Ansökningstiden
30.01.2019
Tjänst
Maskinarbete
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Göteborg

Om företaget

VMP Group Göteborgs kund söker dig som har erfarenhet av att köra grävmaskin, helst med yrkesförarbevis. Du ska även ha kunskap och erfarenhet av markanläggning, även här helst med yrkesbevis. Rollen kommer vara en kombinationsroll där man jobbar både i och utanför maskin. Vår kund söker en självgående, prestigelös person som är initiativtagande och idérik. Arbetsplatsen är ute i Göteborgs skärgård. Uppdraget är löpande och för rätt person kan du gå över till kund.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med blandade uppgifter, både med att köra maskin och arbeta utanför maskin med mark- och anläggning.

Din profil

Du ska ha erfarenhet av att köra grävmaskin och erfarenhet av markanläggning och känna dig säker i utförande. Du har god samarbetsförmåga då du kommer arbeta i en mindre grupp. Du är ansvarstagande, prestigelös och kan ta egna initiativ. Du representerar VMP och vår kund på ett föredömligt sätt.

Krav för tjänsten:
- Erfarenhet och kunskap inom:
- Mark- och anläggning
- Köra grävmaskin

Då arbetsplatsen är ute i Göteborgs skärgård bör du vara inställd på pendlingsvägen med kollektivtrafik eller bil, plus personfärja. Du bör även vara medveten om att Göteborgsvädret är extra härligt här ute.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Linnéa Netzell
Email
goteborg@vmp-group.se