Tillbaka

Gjuterioperatör handformning, Katrineholm

Ansökningstiden
14.11.2020
Tjänst
Formgjutning
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Katrineholm

Om företaget

VMP söker nu på uppdrag av vår kund i Katrineholm två personer för heltidsarbete med start omgående efter överenskommelse. Uppdragen avser uthyrning via VMP.
För tjänsten gäller skiftarbete. Kundföretaget erbjuder mentorsledd upplärning, engagerade chefer och god struktur.

Dina arbetsuppgifter

Handformning innebär bl.a. att du manuellt, genom traditionella gjutmetoder, hanterar specialprodukter i mindre serier. Detta ställer höga krav på dina kunskaper och att du som person är flexibel och har god förmåga att samarbeta i arbetslag.
I själva arbetsmomenten ingår formtillverkning, kärntillverkning, avgjutning, efterbehandling och kontroll.

Du förväntas även delta i förbättringsarbete.

Din profil

Lämplig utbildningsbakgrund för tjänsterna är gymnasiekompetens från något av de praktiska programmen (industri, bygg, fordon). Har du även någon form av utbildning riktad mot gjuteriarbete/alternativt har jobbat på ett gjuteri är det mycket meriterande. Du bör ha erfarenhet från arbete på processindustri.

För tjänsten krävs god svenska i tal och skrift då arbetsplatsen har säkerhet som högsta prioritet. Körkort och truckkort samt erfarenhet av att köra motviktstruck yrkesmässigt är ett krav. Traversförarbevis och heta arbeten är önskvärt. Företaget värdesätter god samarbetsförmåga, lojalitet, engagemang och ansvarstagande.

Intervjuer kommer ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag och grundades 1988. Företagskedjan verkar idag på ca 60 orter i Sverige, Finland och Rumänien.

VMP Group Sverige kedjan och dess koncernbolag är auktoriserade inom bemanning- och omställning samt medlemmar i Byggföretagen (B) och Installatörsföretagen (IN, tidigare Eio). Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9 001 och 14 001. I koncernen ingår de egna dotterbolagen VMP Bemanning AB, Protorent AB och VMP Karriär & Utveckling AB samt franchisedrivna aktiebolag. Vi levererar tjänster i hela södra Sverige och är specialiserade inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen samt tillverkningsindustrin.

VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom tillverkningsindustrin, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Som anställd på något av VMP Groups lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika arbetsuppgifter hos någon av våra kunder. VMP samarbetar idag med såväl större nationella koncerner, som lokala mindre firmor.

Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

VMP Oyj är sedan 2018 noterade på Firsth North i Helsingfors, Finland. Augusti 2019 gick VMP Group samman med Smile Bemanning. Våren 2020 antogs det nya varumärkesnamnet Eezy för hela koncernens finska verksamhet. Företagskedjornas totala omsättning för 2019 blev 285,6 MEURO.

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Maria Mikai