Tillbaka

Gjuterimedarbetare, Katrineholm

Ansökningstiden
30.08.2019
Tjänst
Formgjutning

Om företaget

VMP söker nu på uppdrag av vår kund i Katrineholm tio personer för heltidsarbete med start under augusti/september 2019. Uppdragen avser inhyrning via VMP under sex månader och för rätt person kommer direktanställning hos kunden bli aktuell därefter. Samtliga tjänster avser skiftarbete (förskjuten dagtid/tvåskift/treskift).
Kundföretaget erbjuder mentorsledd upplärning, engagerade chefer och god struktur.

Dina arbetsuppgifter

Dels söker vi AVGJUTARE/FORMARE. Arbetet består av att fylla formar med järn samt att transportera smältjärn med truck. Arbetet innefattar även brättmontering, kärninläggning, godssortering mm. Du bör ha erfarenhet från arbete på processindustri. Lämplig utbildningsbakgrund för detta arbete är gymnasiekompetens från något av de praktiska programmen (industri, bygg, fordon). Har du även någon form av utbildning riktad mot gjuteriarbete/alternativt har jobbat på ett gjuteri är det mycket meriterande. Ett krav är truckkort samt erfarenhet av att köra motviktstruck yrkesmässigt.

Vi söker även GJUTGODSRENSARE. Arbetet består av att slipa, kapa och hänga gjutet gods inför blästring. Jobbet är fysiskt krävande och innehåller arbete med vibrerande verktyg. För att passa för detta arbete behöver du således ha god fysik samt ha förmågan att kunna jobba uthålligt. Även här ställs krav på truckkort.

Din profil

För samtliga tjänster krävs god svenska i tal och skrift då arbetsplatsen har säkerhet som högsta prioritet. Traversförarbevis och heta arbeten är önskvärt. Företaget värdesätter god samarbetsförmåga, lojalitet, engagemang och ansvarstagande.

Intervjuer kommer ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2018 omsatte VMP koncernen 2,1 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom industrin, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Som anställd på något av VMP Grops lokalkontor får du möjligheten att jobba med i projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. VMP Groups bolag är medlemmar i Kompetensföretagen och auktoriserat bemanningsföretag.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Maria Mikai