Tillbaka

Gipsande snickare till Göteborg!

Ansökningstiden
30.05.2020
Tjänst
Träarbetare/Snickare
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Göteborg

Om företaget

Vi söker just nu dig som har yrkesbevis träarbete eller motsvarande erfarenhet som ska jobba med gipsarbete inledningsvis på en skola. Därefter följer fler spännande projekt.

Vi på VMP kan erbjuda dig som snickare är en möjlighet att testa på olika arbetsplatser på ett smidigt sätt. Vi har ett brett kontaktnät med både större och mindre firmor, där vi kan ge dig en arbetsplats baserat på vad du söker, din kunskap och erfarenhet. Våra uppdrag kan sträcka sig från veckor och månader till år, beroende på vilken samarbetspartners man hamnar hos.

VMP Group Göteborg är medlemmar i Sveriges Byggindustrier (BI). Vi tillämpar byggavtalet och dess lönsesättning på våra anställda.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med gipsning på en skola inledningsvis. Därefter ett gipsjobb på ett projekt för offentliga lokaler.

Våra tjänster är på heltid och arbetstider är på dagtid.

Din profil

Vi söker dig som har yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet inom byggbranschen. Uppge i din ansökan vilka certifikat du innehar, så som liftkort eller säkra lyft. Viktiga egenskaper är att du jobbar effektivt och noggrant, upprätthåller en god laganda samt representerar kunden och VMP på ett föredömligt sätt.

Start sker omgående eller enligt överenskommelse om du har en uppsägningstid.

Ansök så snart som möjligt! Vi kommer gå igenom inkommande ansökningar löpande och uppdragen kan därför tillsättas väldigt snart! Vi ser fram emot att du söker!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Mårten Josefsson
Email
goteborg@vmp-group.se