Tillbaka

Formsnickare till prefabindustri!

Ansökningstiden
30.01.2019
Tjänst
Murning/Betong
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Göteborg

Om företaget

VMP Group i Göteborg har en kund som arbetar inom betongindustrin. Just nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta med produktionen av betongelement i form av prefabricerade väggar.

Dina arbetsuppgifter

Kunden söker dig som kommer att arbeta med mer formsnickeri. Exempelvis snickra formar för dörröppningar och fönsteröppningar. Det kan även förekomma att arbetsuppgifterna inkluderar armering och gjutning av väggar.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av betongbranschen och gärna inom industriell tillverkning. Du behöver ha god lösningsförmåga då situationer kan uppstå som behöver lösas unikt för den väggen eller kunden.

Krav är:
- Svensktalande

Meriterande är:
- Om du kan komnunicera på polska
- Kunskap inom ritningsläsning
- B-körkort
- Traverskort

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Linnéa Netzell
Email
goteborg@vmp-group.se