Tillbaka

Extrapersonal för hjulskifte i höst, sökes till Däckia Örebro

Ansökningstiden
08.10.2020
Tjänst
Fordon Reparation/Underhåll
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Örebro

Om företaget

VMP Group Örebro, söker nu åt Däckia i Örebro, däckmontörer för heltidsarbete i ca 4-6 veckor
Tjänsterna avser bemanning under däckbytarsäsongen hösten 2020 med start omkring vecka 43

Dina arbetsuppgifter

Arbetet består av samtliga förekommande arbetsuppgifter inom däck och fälg.
Arbetet kräver praktiskt handlag, att man klarar att jobba i ett högt tempo och med arbetsuppgifter som är fysiskt krävande.

Arbetstider: Måndag - fredag 07:00-16:30
Arbete enstaka lördagar kan förekomma efter överenskommelse.

Din profil

Vi söker dig som gått fordonstekniskt gymnasium eller motsvarande.
Du bör ha erfarenhet av hjulskiften, däckbyte, vara serviceinriktad, kunna ta egna initiativ och tycka om att jobba i ett arbetslag i ett högt tempo.
B-körkort behövs i arbetet och tillgång till egen bil, är ett önskemål, för att smidigt kunna ta sig till och från arbetsplatsen.
Du behärskar svenska språket bra.

Ansök via vår hemsida, eller länk, ej via mail

Kontaktperson: Stefan Hideblad, VMP Group Örebro, 0763-904400

Välkommen med din ansökan, senast 9:e oktober 2020. Intervjuer sker löpande så ansök så snarast!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2019 omsatte VMP koncernen 2,8 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom industrin, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Som anställd på något av VMP Grops lokalkontor får du möjligheten att jobba med i projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. VMP Groups bolag är medlemmar i Kompetensföretagen och auktoriserat bemanningsföretag.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Stefan Hideblad
Telefon
0763-904400
Email
stefan.hideblad@vmp-group.se