Tillbaka

Elektrikerlärlingar till Göteborg!

Ansökningstiden
07.06.2019
Tjänst
Installationselektriker
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Göteborg

Om företaget

VMP Group i Göteborg söker elektrikerlärlingar till flera av våra elkunder för start under våren och försommaren. Har du precis gått ut gymnasiet eller gått färdigt din YH-utbildning? Då kan du söka din lärlingsplats via oss.

VMP Group Göteborg är medlemmar i Installatörsföretagen samt tillämpar Installationsavtalet och dess lönesättning på detta uppdrag.

Dina arbetsuppgifter

Som elektrikerlärling hos oss på VMP Group blir du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. Dina uppgifter kommer att vara varierande för att du ska kunna nå upp till kraven för ditt ECY-certifikat.

Din profil

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är initiativtagande och vi förutsätter att du tar rollen som en god representant för VMP Group samt för vår kund.

Krav som finns är
- Godkända gymnasiebetyg samt skötsel av elektriska anläggningar

Krav som ofta finns hos våra kunder är
- B-körkort

Sänd in din ansökan med dina betyg så snart som du kan via vår hemsida. Är du osäker på om du uppfyller kvalifikationerna så välkomnar vi ändå din ansökan så gör vi en bedömning.

Hör gärna av dig om du skulle ha några frågor. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP Bemanning AB arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom Elteknikbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Elektriska Installatörsorganisationen kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i Elbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika elföretag. VMP samarbetar idag med såväl större installationsföretag som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Linnéa Netzell
Telefon
0723048774
Email
goteborg@vmp-group.se