Tillbaka

Elektriker till Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla

Ansökningstiden
30.05.2018
Tjänst
Installationselektriker
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Trollhättan

Om företaget

VMP i Trollhättan söker nu elektriker till våra kunder i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla. Det är längre uppdrag och för personer med rätt vilja och driv kommer leda till en fast anställning. Vi gör även direktrekrytering till elföretag med fast anställning för de som har längre erfarenhet.

VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO).

Dina arbetsuppgifter

Arbetet är mycket mångfacetterat på tekniksidan vilket erbjuder möjlighet till yrkesmässig utveckling. Just nu har vi behov inom bl.a. service, Installation och industri.

Specificera gärna i din ansökan vad du har arbetat med sen tidigare.

Din profil

Vi söker framförallt efter elektriker med några års erfarenhet, men även1 års montörer.

Krav:
Elutbildning
ECY-Certifikat
Körkort B
Grundläggande datorkunskaper
Goda kunskaper i svenska.

Merit:
Några års branschvana
Liftkort och andra certifikat

Vi förutsätter att du är mycket tekniskt intresserad, serviceinriktad, kan hantera intensiva arbetstoppar och har god samarbetsförmåga.

Låter detta som du? Sänd in din ansökan och löneanspråk så kontaktar vi dig inom kort.

För fler frågor om tjänsten kontakta Kristoffer Larsson på 073-091 55 00

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP Bemanning AB arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom Elteknikbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Elektriska Installatörsorganisationen kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i Elbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika elföretag. VMP samarbetar idag med såväl större installationsföretag som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Kristoffer Larsson
Email
kristoffer.larsson@vmp-group.se