Tillbaka

Elektriker sökes till kund i Stockholm

Ansökningstiden
30.12.2019
Tjänst
Elmontör
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Nacka

Om företaget

VMP Bemanning AB söker nu färdigutbildade elektrikerr för uppdrag hos vår kund i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är sedvanligt arbete som installationselektriker på entreprenaduppdrag. Du kommer att vara anställd på vårt Stockholms kontor (hemort). Tjänsten avser visstidsanställning med goda möjligheter till tillsvidareanställning för rätt person. Tillsättning sker efter överenskommelse.
Om du har frågor på tjänsten så är det välkommen att ringa direkt till vårt lokalkontor.

Din profil

Vi förutsätter att du jobbar resultatinriktat och förstår vad som krävs för att vara en god representant för företaget ute på uppdragen.
Du har en stor yrkesstolthet och är självgående, noggrann och van att ta egna initiativ.
Körkort är ett krav, certifikat för mobila arbetsplattformar är önskvärt.
Tveka inte att skicka in din ansökan omgående, intervjuer kommer att ske löpande!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2018 omsatte VMP koncernen 2,1 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP Bemanning arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom Elteknikbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Elektriska Installatörsorganisationen kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i Elbranschen. Som anställd på något av VMP Groups lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika elföretag. VMP samarbetar idag med såväl större installationsföretag som lokala mindre firmor.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.

Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Johan Henschen
Telefon
0737-167112
Email
johan.henschen@vmp-group.se
Kontaktperson
Olle Roback
Telefon
070-621 09 20
Email
olle.roback@vmp-group.se