Tillbaka

Elektriker sökes för uppdrag i Lidköping/Skövde, start omgående

Ansökningstiden
27.02.2020
Tjänst
Elmontör
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Lidköping

Om företaget

VMP Group söker en Installationselektriker för uppdrag åt vår kund i Lidköping/Skövde- området

Uppdraget är till att börja med ca 2,5 -3 månader men kan komma att förlängas

Dina arbetsuppgifter

Vanligt förekommande arbetsuppgifter för elektriker

Din profil

Elutbildning och fullgjord lärlingsperiod
ECY-certifikat är ett krav
Svenska i tal och skrift
Körkort för bil

Tillträde omgående
Välkommen med din ansökan

Frågor besvaras av Stefan Hideblad VMP Group 0763-904400

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2018 omsatte VMP koncernen 2,1 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP Bemanning arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom Elteknikbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Elektriska Installatörsorganisationen kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i Elbranschen. Som anställd på något av VMP Groups lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika elföretag. VMP samarbetar idag med såväl större installationsföretag som lokala mindre firmor.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.

Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Stefan Hideblad
Telefon
0763-904400