Tillbaka

Elektriker, Göteborg!

Ansökningstiden
30.01.2019
Tjänst
Installationselektriker
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Göteborg

Om företaget

VMP Group i Göteborg söker på uppdrag av vår kund en elektriker, 2-årsmontör eller uppåt, som vill arbeta med ROT-arbeten hos bland annat privatpersoner.

VMP Group är medlemmar i Elektriska Installatörsorganisationen (EIO) samt tillämpar installationsavtalet och dess lönesättning på detta uppdrag.

Dina arbetsuppgifter

Uppdraget gäller olika rot- och serviceuppdrag där arbetsuppgifterna kommer innebära bland annat felsökning och reparation av elektriska anläggningar, mindre installationer av olika slag, kabeldragning, montage av elcentraler eller installation av diverse elektrisk utrustning.

Din profil

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du utför ett noggrant arbete och har ett kvalitetstänk i allt du gör. Vi ser gärna att du är driven och initiativrik med god samarbetsförmåga och vi förutsätter att du tar rollen som en god representant för VMP samt för vår kund.

Krav som finns är
- ECY-certifikat, godkända gymnasiebetyg samt skötsel av elektriska anläggningar, alternativt annan motsvarande erfarenhet som bedöms tillräcklig
- Relevant erfarenhet från branschen,
- B-körkort då vår kunds uppdrag är runt om i Göteborg med omnejd

För rätt person kan det finnas möjlighet att efter en tid gå över till kund.

Sänd gärna in din ansökan redan idag! Antingen via vår hemsida eller på goteborg@vmp-group.se. Är du osäker på om du uppfyller kvalifikationerna så välkomnar vi ändå din ansökan så gör vi en bedömning.

Hör gärna av dig om du skulle ha några frågor. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP Bemanning AB arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom Elteknikbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Elektriska Installatörsorganisationen kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i Elbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika elföretag. VMP samarbetar idag med såväl större installationsföretag som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Linnéa Netzell
Email
goteborg@vmp-group.se