Tillbaka

Ekonomiassistent för hel- eller deltid!

Ansökningstiden
19.03.2020
Tjänst
Ekonomiassistent
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Göteborg

Om företaget

VMP Group i Göteborg söker nu en ekonomiassistent till vår genuina kund. Det är en mindre firma som har verksamhet inom bygg och anläggning där du kommer att arbeta tätt tillsammans med ägaren av företaget. Det kommer att vara en roll med utvecklingspotential där du har tillfälle att utforma den för vad du tror är mest lämpligt för verksamheten. Det finns även en möjlighet att välja om du vill jobba deltid eller heltid.

Detta är en rekryteringssamarbete där du på sikt kommer att bli anställd av vår kund.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att vara:
- Ta emot tidrapporter och hantera dessa för lönekörning
- Föra in inkommande fakturor
- Skapa fakturor och faktureringsunderlag
- Lägga in nya kunder
- Vara behjälplig med övrig administration som tillkommer

Då det är en mindre firma bör du vara inställd på att få hjälpa till där det behövs. Bokföringen ligger idag externt men för den ivrige finns möjligheten att lägga detta internt.

Din profil

Vi ser att du är en noggrann och engagerad person som kan tänka sig att jobba på ett gemytligt och familjärt företag.
Du har minst gymnasial utbildning och flera års erfarenhet inom ekonomi och administration.
Du samarbetar väl, arbetar strukturerat och vi ser gärna att du har ett intresse för bygg och anläggningsbranschen, då du kommer att ha tät kontakt med medarbetarna ute i produktion där det är viktigt att ni lär känna varandra.
Du trivs med att arbeta i ett mindre företag med stort eget ansvar.

Vi arbetar löpande med urvalet så skicka din ansökan redan idag. Tveka heller inte att höra av dig om du skulle ha funderingar. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2018 omsatte VMP koncernen 2,1 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Installatörsföretagen. Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.

Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Linnéa Netzell
Telefon
0723-048774
Email
linnea.netzell@vmp-group.se