Tillbaka

Diversearbetare, extra Katrineholm

Ansökningstiden
10.10.2019
Tjänst
Övrigt
Anställningsform
Timanställning
Anställningsomfattning
Deltid
Tjänstgöringsort
Katrineholm

Om företaget

VMP i Katrineholm söker extrapersonal till hösten 2019.

Dina arbetsuppgifter

Våra kunder behöver emellanåt hjälp bara enstaka dagar. Det kan handla om enklare industriarbete, lagerarbete, grovarbete eller däckskifte under högsäsong. Behovet av extra arbetskraft är som störst under vår och höst.

Vi söker därför dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning/inkomst på minst halvtid och som har möjlighet att jobba extra på vardagar, både dag och kväll emellanåt.
Vi ser till att du får den upplärning som krävs för de olika uppdragen.

Din profil

Flexibilitet, prestigelöshet, vilja och motivation att arbeta är mycket viktiga egenskaper.
För uppdragen krävs att du klarar av ett jobb där du står och jobbar hela dagen. Vissa uppdrag innehåller lite tyngre lyft, vissa uppdrag innebär mycket repetitiva moment.

Har du erfarenhet från industri eller lager sedan tidigare är det meriterande.

Alla uppdrag kräver att du kan tala och förstå svenska på nivå så inte säkerheten riskeras.
Beskriv i din ansökan i vilken omfattning du studerar/arbetar idag och hur din tillgänglighet för extraarbete ser ut.
B-körkort är ett krav. Truckkort är meriterande.

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2018 omsatte VMP koncernen 2,1 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom industrin, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Som anställd på något av VMP Grops lokalkontor får du möjligheten att jobba med i projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. VMP Groups bolag är medlemmar i Kompetensföretagen och auktoriserat bemanningsföretag.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Manuela Axelsson