Tillbaka

Däckmontörer sökes till Örebro och Kumla, höstsäsongen 2020 ca 4-5 veckor

Ansökningstiden
08.10.2020
Tjänst
Fordon Reparation/Underhåll
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Örebro

Om företaget

VMP Group i Örebro söker nu Extrapersonal för däckmontering under däckbytarsäsongen hösten 2020 med start omkring vecka 43

Dina arbetsuppgifter

Arbetet består av samtliga förekommande arbetsuppgifter inom däck och fälg.
Arbetet kräver praktiskt handlag, att man klarar att jobba i ett högt tempo och med arbetsuppgifter som är fysiskt krävande.

Arbetstider är normalt Måndag - fredag 07:00-16:00 eller 08:00-17:00
Arbete enstaka lördagar kan förekomma efter överenskommelse.

Din profil

Vi söker dig som gått fordonstekniskt gymnasium eller motsvarande och har ett bilintresse.
Det är en merit om du har erfarenhet av hjulskiften, däckbyte.
Du ska vara serviceinriktad, kunna ta egna initiativ och tycka om att jobba i ett arbetslag i ett högt tempo.
B-körkort behövs i arbetet och tillgång till egen bil, är ett önskemål, för att smidigt kunna ta sig till och från arbetsplatsen.
Bra kunskaper i svenska är ett krav

Ansök via vår hemsida, ej via mail.

Välkommen med din ansökan, senast 9:e oktober 2020, Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan bli tillsatta innan sista ansökningsdag.

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2018 omsatte VMP koncernen 2,1 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom industrin, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Som anställd på något av VMP Grops lokalkontor får du möjligheten att jobba med i projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. VMP Groups bolag är medlemmar i Kompetensföretagen och auktoriserat bemanningsföretag.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Stefan Hideblad
Telefon
0763-904400