Tillbaka

Däckmontörer sökes till Däckia Örebro

Ansökningstiden
18.03.2019
Tjänst
Fordon Reparation/Underhåll
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Örebro

Om företaget

VMP Group Örebro, söker nu åt Däckia i Örebro, däckmontörer för heltidsarbete.
Tjänsterna avser bemanning under däckbytarsäsongen våren 2019

Dina arbetsuppgifter

Arbetet består av samtliga förekommande arbetsuppgifter inom däck och fälg. Arbetet kräver praktiskt handlag, att man klarar att jobba i ett högt tempo och med arbetsuppgifter som är fysiskt krävande.

Arbetstider: Måndag - fredag 07:00-16:30
Arbete enstaka lördagar kan förekomma efter överenskommelse.

Din profil

Vi söker dig som gått fordonstekniskt gymnasium eller motsvarande.
Du bör ha erfarenhet av hjulskiften, däckbyte, vara serviceinriktad, kunna ta egna initiativ och tycka om att jobba i ett arbetslag i ett högt tempo.
B-körkort behövs i arbetet och tillgång till egen bil, är ett önskemål, för att smidigt kunna ta sig till och från arbetsplatsen.

Ansök via vår hemsida www.vmp-group.se, ej via mail.

Kontaktperson: Stefan Hideblad, VMP Group Örebro, 0763-904400
Välkommen med din ansökan, senast 19:e mars 2019, Intervjuer sker löpande!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2017 omsatte VMP koncernen 1,7 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Stefan Hideblad
Telefon
0763-904400
Email
stefan.hideblad@vmp-group.se