Tillbaka

C-chaufförer för sommarjobb, Oxelösund

Ansökningstiden
11.05.2019
Tjänst
Lastbilschaufför
Anställningsform
Sommarjobb
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Oxelösund

Om företaget

Vi söker nu fyra C-chaufförer för sommarjobb hos vår kund i Oxelösund. Arbete heltid v.26-33.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet avser transporter på ett industriområde och kräver C-körkort. Har du även maskinförarbevis för hjullastare och/eller grävmaskin så är det mycket meriterande.

Din profil

Då arbetsmiljön är dammig bör du inte ha problem med luftvägarna. Önskvärt är erfarenhet inom återvinningsbranschen, industri, entreprenad eller jordbruk. Erfarenhet från arbetsplatser med mycket maskintrafik är meriterande.

Som person bör du vara driftig, pålitlig och ha tillräcklig yrkeserfarenhet för att ha förmåga och omdöme till att ta egna initiativ.

Välkommen med din ansökan, intervjuer sker löpande!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2018 omsatte VMP koncernen 2,1 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom industrin, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Som anställd på något av VMP Grops lokalkontor får du möjligheten att jobba med i projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. VMP Groups bolag är medlemmar i Kompetensföretagen och auktoriserat bemanningsföretag.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Maria Mikai