Tillbaka

Bodetablerare till Göteborg!

Ansökningstiden
30.01.2019
Tjänst
Bygg/Anläggning/Infrastruktur
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Göteborg

Om företaget

Är du allmänt händig och lär dig snabbt? VMP Group Göteborg söker en person till vår kund med omgående uppstart. Vår kund sysslar med bodetablering och boduthyrning till byggarbetsplatser. Som anställd hos oss är det viktigt att du har en god inställning till arbete och visar dig som en bra representant för VMP och vår kund.

Uppdraget inleds med sedvanlig prövotid men för rätt person ser kunden gärna att du blir långvarig och kan övergå till kund. Du kommer inledningsvis att vara anställd av VMP Group och uthyrd som medarbetare till kund. På detta uppdrag tillämpas IF Metalls avtal och lönesättning.

Dina arbetsuppgifter

Uppgifterna är varierande och innebär allt från montage, demontage och installation av bodar ute på byggarbetsplatser. Andra förekommande uppgifter kan även vara montera staket eller service och reparationsarbeten ute hos etablerade bodar eller i servicehallen.

Din profil

Vi söker dig som uppskattar lagarbete, du räds inte för att arbeta i alla Göteborgsväder och du ska alltid ha säkerhetstänket med dig genom hela arbetsdagen. Uppgifterna kan komma att bli fysiskt krävande och du bör därför ha god fysik. Gillar du högt arbetstempo, är noggrann och har hög servicekänsla kan du passa hos vår kund.

Meriterande är om du har:
- Tidigare snickarerfarenhet
- Tidigare erfarenhet av bodetablering
- El- eller VVS-kunskaper
- Liftkort
- Säkra lyft

Krav för tjänsten är
- Körkort-B

Vi kommer ha löpande intervjuer så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Linnéa Netzell
Email
goteborg@vmp-group.se