Tillbaka

Bodelektriker till Göteborg!

Ansökningstiden
22.02.2020
Tjänst
Installationselektriker
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Göteborg

Om företaget

VMP Group i Göteborg söker elektriker till långt uppdrag. Vår kund jobbar bland annat med tillfällig byggel och el i byggbodar.

VMP Group är medlemmar i Installatörsföretagen (IN) och tillämpar Installationsavtalet och dess lönesättning på de flesta av våra eluppdrag. Undantag är eventel som tillämpar andra kollektivavtal.

Dina arbetsuppgifter

Exempel på arbetsuppgifter kan vara inkoppling av jordkablar i byggcentraler, bodunderhåll och funktionskontroll, mindre elarbeten på övrig fastighet, plock av material till kommande evenemang i staden, etablering av elutrustning på olika event, så som Kulturkalaset.

Tillträde sker efter gemensam överenskommelse.

Din profil

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du utför ett noggrant arbete och har ett kvalitetstänk i allt du gör. Vi ser gärna att du är driven och initiativrik med god samarbetsförmåga och vi förutsätter att du tar rollen som en god representant för vår samarbetspartner och VMP.

För att vara kvalificerad till rollen bör du minst ha:
- Relevant yrkeserfarenhet från el-branschen,
- ECY-certifikat, godkända gymnasiebetyg samt skötsel av elektriska anläggningar, alternativt annan motsvarande erfarenhet som av oss bedöms likvärdig
- B-körkort.

Skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida. Vi går genom ansökningarna löpande och tjänsten kommer att tillsättas när rätt kandidat ansökt. Hör gärna av dig om du skulle ha några frågor.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2018 omsatte VMP koncernen 2,1 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP Bemanning arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom Elteknikbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Elektriska Installatörsorganisationen kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i Elbranschen. Som anställd på något av VMP Groups lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika elföretag. VMP samarbetar idag med såväl större installationsföretag som lokala mindre firmor.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.

Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Linnéa Netzell
Email
linnea.netzell@vmp-group.se