Tillbaka

Betongarbetare sökes till Helsingborg

Ansökningstiden
26.08.2019
Tjänst
Betongarbetare
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Helsingborg

Om företaget

VMP Group i Helsingborg söker betongare/armerare för start omgående till uppdrag hos vår kund. Det vi på VMP kan erbjuda dig är en möjlighet att testa på olika arbetsplatser på ett smidigt sätt. Vi har ett brett kontaktnät med både större och mindre firmor, där vi kan erbjuda dig en arbetsplats baserat på din kunskap och erfarenhet! Våra uppdrag sträcker sig allt från veckor, månader till år, beroende på vilken kund man jobbar hos.

VMP Group i Helsingborg söker nu dig som har yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet inom byggbranschen, är flexibel, motiverad och har stolthet i ditt yrke. Vi har flera kunder runt om i Skåne som behöver förstärkning.

VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI). Vi tillämpar byggavtalet och dess lönesättning på våra anställda.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av traditionellt betongarbete så som gjutning och armering.

Din profil

Du är en självgående betongarbetare som är noggrann och har hög arbetsmoral.

Beroende på vart du bor kan det krävas att du har både körkort och tillgång till bil.

Det är ett krav att du som söker har yrkesbevis, andra certifikat är meriterande.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Petra Lindekrantz
Email
petra.lindekrantz@vmp-group.se