Tillbaka

Betongarbetare med svetserfarenhet, Katrineholm

Ansökningstiden
13.05.2019
Tjänst
Övrigt: Tillverkning/Produktion
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Katrineholm

Om företaget

CESIUM AB är ett innovationsbolag som har specialiserat sig på att utveckla, tillverka och marknadsföra högteknologiska säkerhetslösningar för förvaring av explosiva varor, vapen och stöldbegärligt gods. Vi är idag en av Europas ledande leverantörer av mobila säkerhetsvalv, förråd, säkerhetsbyggnader och dörrar, certifierade enligt europeiska säkerhetsstandarden 1143-1, upp till och med Grade VI. Alla produkter kan också fås skottsäkra enligt EN 1522 > FB7.

Cesium AB söker nu omgående två betongarbetare med erfarenhet av svetsning och formsnickeri till Katrineholm via VMP Bemanning. Tjänsterna avser hyrrekrytering dvs. sex månaders uthyrning följt av direktanställning hos Cesium för rätt person.

Dagtidsarbete, heltid. Behovet är omgående och tillsättning kan komma att ske innan annonseringstiden har löpt ut.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av tillverkning av betongelement och innefattar formtillverkning, armering, svetsning och kapning samt betonggjutning.

Din profil

Krav för tjänsten är lite erfarenhet av svetsning och att kunna läsa och arbeta utifrån ritning. Du måste även ha tillräckliga kunskaper i svenska för att kunna ta till dig säkerhetsinstruktioner, både muntligt och skriftligt.

Gymnasieutbildning från Bygg och anläggningsprogrammet eller motsvarande praktiskt gymnasieprogram är önskvärt men upplärning i yrket kommer även att ske på arbetsplatsen. Arbetslivserfarenhet från byggbranschen är meriterande.

För tjänsten behöver du vara allmänt händig, klarar av ett stående arbete där tunga lyft förekommer och som kräver god rörlighet. Det allra viktigaste är god arbetsmoral, vilja och intresse för att arbeta och lära sig. Då du kommer att ingå i ett arbetslag förutsätter vi att du vill bidra till god stämning och gillar att jobba i ett team.

I urvalsprocessen ingår en kontroll av belastningsregistret.
Intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att komma in med din ansökan!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2018 omsatte VMP koncernen 2,1 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom industrin, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Som anställd på något av VMP Grops lokalkontor får du möjligheten att jobba med i projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. VMP Groups bolag är medlemmar i Kompetensföretagen och auktoriserat bemanningsföretag.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Manuela Axelsson