Tillbaka

Armerare & Betongarbetare till Malmö området!

Ansökningstiden
30.10.2020
Tjänst
Betongarbetare
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Malmö

Om företaget

VMP Group söker dig som har erfarenhet som armerare/betongarbetare för start omgående i Malmö regionen.
VMP Group i Göteborg söker nu dig som har erfarenhet inom byggbranschen som armerare/betongarbetare.

VMP Group Göteborg är medlemmar i Sveriges Byggindustrier (BI).

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med armeringer/betong och tillhörande uppgifter. Det är meriterande om du har jobbat med Prefab produktion innan .

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av armering/ betongarbete. Du kan arbeta självständigt, tar ansvar och driver ditt arbete med framåt. Har du yrkesbevis inom betong är det starkt meriterande samt kunna ritningsläsning, men god erfarenhet kan väga upp för detta. Du är en god representant för företaget och VMP ute på plats.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Osman Altun
Email
osman.altun@vmp-group.se