Tillbaka

Armerare & Betongarbetare Göteborg

Ansökningstiden
21.11.2020
Tjänst
Betongarbetare
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Göteborg

Om företaget

VMP Group i Göteborg söker dig som har erfarenhet som armerare/betongarbetare för omgående start, alternativt senare i höst om du inte har möjlighet att börja på en gång.

Det vi på VMP kan erbjuda dig är en möjlighet att testa på olika arbetsplatser på ett smidigt sätt. Vi har ett brett kontaktnät med både större och mindre bolag där vi kan erbjuda dig en arbetsplats baserat på din kunskap och erfarenhet! Våra uppdrag sträcker sig allt från veckor, månader till år, beroende på vilken samarbetspartner man arbetar hos.

VMP Group i Göteborg söker nu dig som har erfarenhet, yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet inom byggbranschen, är flexibel och motiverad. Vi har flera samarbetspartners runt om i Göteborg som behöver förstärkning.

VMP Group Göteborg är medlemmar i Sveriges Byggindustrier (BI). Vi tillämpar byggavtalet och dess lönsesättning på våra anställda.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med armeringer/betong och tillhörande uppgifter. Exempel på arbetsuppgifter kan vara armering av väggar, valv och bottenplatta samt gjutningar, lapp- och lag. Har du även erfarenhet av formning ser vi det som positivt.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av armering/ betongarbete. Du kan arbeta självständigt, tar ansvar och driver ditt arbete med framåt. Har du yrkesbevis inom betong är det starkt meriterande, men god erfarenhet kan väga upp för detta. Du är en god representant för företaget och VMP ute på plats.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Om oss

VMP Group Sverige kedjan och dess koncernbolag är auktoriserade inom bemanning- och omställning samt medlemmar i Byggföretagen (B) och Installatörsföretagen (IN). Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9 001 och 14 001. I koncernen ingår de egna dotterbolagen VMP Bemanning AB och VMP Karriär & Utveckling AB samt franchisedrivna aktiebolag. Vi levererar tjänster i hela södra Sverige och är specialiserade inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen samt tillverkningsindustrin.

VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Byggföretagen (B) kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som övriga inom byggbranschen. Som anställd på något av VMP Groups lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt på olika byggentreprenörer. VMP samarbetar idag med såväl större nationella koncerner, som lokala mindre firmor.

Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

VMP Oyj är sedan 2018 noterade på Firsth North i Helsingfors, Finland. Augusti 2019 gick VMP Group samman med Smile Bemanning. Våren 2020 antogs det nya varumärkesnamnet Eezy för hela koncernens finska verksamhet. Företagskedjornas totala omsättning för 2019 blev 285,6 MEURO.

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Mårten Josefsson
Email
goteborg@vmp-group.se