Tillbaka

Arbetsledare/Platschef till ett växande byggföretag i Göteborg

Ansökningstiden
30.03.2020
Tjänst
Byggledning
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Göteborg

Om företaget

VMP Göteborg hjälper nu ett Göteborgsbaserat byggbolag med rekryteringen av en arbetsledare/platschef.

Företaget befinner sig i en expansiv fas och söker därför en arbetsledare/platschef att växa med. Idag arbetar företaget med varierande projektstorlekar inom nybyggnationer, om- och tillbyggnader samt renoveringar. Dem arbetar framförallt med mindre och medelstora fastighetsbolag, kommersiella fastighetsägare, försäkringsbolag, kommunala bostadsbolag, tillverkningsindustrier m.m.

Dina arbetsuppgifter

Som arbetsledare/platschef kommer du att ingå i företagets ledningsgrupp där du kommer att medverka och bidra i olika beslutsfattningar gällande utvecklingen av företaget. Företaget präglas av en platt organisation där du kommer ha möjlighet att bolla idéer och att påverka företagets tillvägagångssätt. Du kommer utöver att ansvara för ditt egna projekt också stötta och samarbeta med övriga arbetsledare vad gäller pågående projekt.

Arbetsuppgifter i korthet:
Ansvar för tid, kostnad, miljö, och kvalité på projekten.
Ansvar för direktkontakt med beställare, ombud och underentreprenörer.
Personalansvar och planering.
Inköp och logistik.

Din profil

Så vem är du?
Företaget söker dig som är en teamplayer ut i fingerspetsarna och som gillar att arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Att vara prestigelös och kunna lyssna och samarbeta med de andra arbetsledarna kommer vara ett framgångsrecept för att lyckas i denna roll. Det är också viktigt att vara öppen för att lära sig dem moderna system som företaget använder sig av i det dagliga arbetet. Företaget kommer i denna rekrytering lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav för tjänsten:
Detaljerad kunskap och erfarenhet av byggbranschen. Utbildning eller tidigare erfarenhet av arbetsledning inom bygg.
Erfarenhet av eller vilja att lära sig Officepaketet, kalkylprogram, appar och övriga program som används eller kommer att användas.
B-körkort

Meriterande:
Erfarenhet av byggprojekt i storleken 20 miljoner och uppåt.
* Yrkesbevis snickare

Vad kan Företaget erbjuda dig?
Utöver avtalad lön och förmåner kan företaget erbjuda dig en bred roll med stort ansvar där du får chansen att utvecklas på flera plan inom branschen. Företaget följer självklart lagar och förordningar och är medlemmar i Sveriges byggindustrier. Ett härligt gäng med mycket trevliga och luftiga lokaler där personalen på de olika avdelningarna jobbar med en tät kommunikation.

Har du fler frågor angående tjänsten?
Tveka inte att höra av dig via mejl eller telefon!

Mårten Josefsson 073 091 55 00
Marten.josefsson@vmp-group.se

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2018 omsatte VMP koncernen 2,1 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP Grops lokalkontor får du möjligheten att jobba med i projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Kontaktperson
Mårten Josefsson
Telefon
0730-915500
Email
marten.josefsson@vmp-group.se