Tillbaka

Arbetsledare sökes till stor kund!

Ansökningstiden
27.02.2018
Tjänst
Arbetsledare
Tjänstgöringsort
Kungsbacka

Om företaget

VMP Group Göteborg söker nu för vår kund en person till tjänsten som arbetsledare. Vår kund är ett av världens största byggföretag och verksamt i både Europa och i USA. De är verksamma inom byggverksamhet, bostadsutvecklingen och utveckling av kommersiella fastigheter. Vår kund jobbar med säkerhet i största fokus med målet att nå noll arbetsplatsolyckor. Nu söker de en ansvarsfull person med högt säkerhetstänk.

Dina arbetsuppgifter

Som arbetsledare biträder du platscheferna med ledning av projekten, lägger planering, gör beställning av material samt arbetsberedning och uppföljning av det dagliga arbetet. Uppgifterna består av att leda produktionen mot uppsatta mål med högt fokus på arbetsmiljö, god kvalitet och lönsamhet. Din roll kräver att du har god samarbetsförmåga och kommunikativ förmåga därför att i ditt team som du arbetar med har alla en viktig roll. För att alla ska kunna utföra ett gott arbete bör du därför kunna uttrycka dig med klarhet. Ditt främsta fokus kommer ligga på säkerhet och produktivitet i samverkan med att leda projektet framåt.

Din profil

För att trivas som arbetsledare hos vår kund gillar du nya utmaningar och att lösa problem. Du är driven och självgående i ditt arbetssätt. Du kommer med förslag och idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet.

Vi ser gärna att du har
- en byggteknisk utbildning på gymnasienivå alternativt YH-utbildning eller
- högskole-/universitetsutbildning inom byggbranschen

Din yrkesbakgrund kan även innebära flerårig erfarenhet från byggbranschen eller annan närliggande tjänst inom produktion. Vi ser gärna sökande som har både längre erfarenhet som arbetsledare och dig med kortare erfarenhet men med viljan att utvecklas. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Dina personliga egenskaper är väldigt viktiga. Har du förmågan att skapa nya relationer och odla redan etablerade relationer med kunder, underentreprenörer och medarbetare har du det vi söker.

Skicka din ansökan så snart du kan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Linnéa Netzell
Email
goteborg@vmp-group.se