Tillbaka

Är du vår nästa CAD-ritare och en fena på SolidWorks?

Ansökningstiden
30.03.2021
Tjänst
Byggnad/konstruktion
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Vingåker

Om företaget

Vytab är en av Sveriges ledande tillverkare av trappor, ramper och räcken av stål. Verksamheten bedrivs i en modern verkstadsmiljö i Vingåker där också all tillverkning sker. Idag är vi 34 anställda och befinner oss just nu i en intressant expansionsfas. Vi tar oss an unika projekt och erbjuder kompletta lösningar, säkra leveranstider och produkter med högsta kvalitet. Varje dag tar tusentals människor på kontor, industri, handel och bostäder några steg i en trappa från Vytab. Vi har produkter som passar inomhus, utomhus, för service eller utrymning. Vi är redo för nästa steg, är du?

Dina arbetsuppgifter

Som CAD-ritare hos Vytab jobbar du självständigt med egna projekt samtidigt som du är en del av ett team, alla med stora kunskaper inom konstruktion, montage och tillverkning. Dina arbetsuppgifter kommer främst handla om att ta fram ritningar för produktionen som sker i direkt anslutning till avdelningen. Alla våra produkter är svensktillverkade lokalt i Vingåker.

Då arbetet ofta sker utifrån arkitektritningar, egna konstruktioner och byggnormer i samråd med en byggherre är en god kundkontakt och ett professionellt bemötande en viktig del av det dagliga arbetet, du bör därför kunna tala och skriva obehindrat på Svenska motsvarande grundskolans, Svenska 1.

Din profil

Har du erfarenhet som ritare? Är Solid Works det givna verktyget? Visar du idag framfötterna utan att någon ser det? Är du redo för nästa steg? Då har du väckt vårt intresse.
Har du dessutom ett brinnande intresse av konstruktion i plattstål, UPE samt glas och trä, men inte minst fenomenal på bultförband och svetsmetoder samt är insatt i Boverkets regelsamling BBR och BKR? Puh! Då kan det till och med vara dig vi söker.

Erfarenhet av arbete i SolidWorks är ett krav. Grundläggande kunskaper inom AutoCad och Monitor samt erfarenhet av att prata och skriva branschrelaterad engelska är meriterande, liksom tidigare erfarenhet av konstruktion av trappor. Våga ta steget!

B-körkort önskas.

Arbete vardagar dagtid med flextid. Anställningen är tillsvidare med sex månaders provanställning.
Intervjuer sker löpande under annonseringstiden.
Denna rekrytering utförs av VMP med anställning direkt hos Vytab.

Om oss

VMP Group är en nischad och stark leverantör av traditionell bemannings- och rekryteringstjänster inom verkstads- och produktionsindustrin samt bygg- och elbranschen. VMP Group ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering, Omställning och Search.

VMP Group Sverige kedjan och dess koncernbolag är auktoriserade inom bemanning- och omställning samt medlemmar i Byggföretagen (B) och Installatörsföretagen (IN). Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi levererar tjänster i hela södra Sverige och är specialiserade inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen samt tillverkningsindustrin.

VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Byggföretagen (B) kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som övriga inom byggbranschen. Som anställd på något av VMP Groups lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt på olika byggentreprenörer. VMP samarbetar idag med såväl större nationella koncerner, som lokala mindre firmor.

Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Maria Mikai