Tillbaka

Är du händig? Vi söker en Kyltekniker till kund i Göteborg!

Ansökningstiden
30.08.2019
Tjänst
Värme/Ventilation
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Göteborg

Om företaget

VMP Group i Göteborg söker dig som vill arbeta som Kyltekniker för en anställning direkt hos vår kund! Det är bra om du har erfarenhet sedan tidigare och vet hur luftvärmepumpar fungerar, annars är det nog om du är en händig problemlösare. Du kommer att i rollen som Kyltekniker arbeta självständigt med installationer och service av luftvärmepumpar hos privatpersoner. Vår kund är ett av Sveriges största företag inom installationer av luftvärmepumpar och vi kommer att göra en direktrekrytering till dem. Du kommer alltså bli anställd hos företaget där vi hjälper till med rekryteringsprocessen. Tillträde för tjänsten är omgående men självklart ska startdatum passa för alla parter och det gör vi efter överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att planera och lägga upp dina arbetsdagar och arbetsveckor efter egen kalender. Du har kontakt och bokar själv in kunder och ska enligt målsättning installera ett visst antal värmepumpar per dag eller göra ett visst antal serviceinsatser. Många kunder finns i och omkring Göteborg men resor och övernattningar kommer att förekomma utanför Göteborg. Du kommer att få en tjänstebil till ditt vardagliga arbete. Inför varje vecka kan du förbereda och lasta bilen med de komponenter som behövs för veckans kommande uppdrag för att du sedan ska kunna utgå direkt från hemmet inför dagarnas uppdrag.

Din profil

Vi söker dig som är praktiskt lagd och har huvudet med som vill spendera dina dagar med att arbeta med problemlösningar. Du är kreativ i ditt problemlösande, ambitiös för att installationen ska bli så bra som möjligt och social då du kommer att spendera varje dag med att möta nya personer. Service är en självklarhet och merförsäljningen blir ett naturligt inslag i ditt bemötande mot kund.

Vi önskar att du har certifiering inom kylteknik och gärna några års erfarenhet inom service och installation.
Krav är att du innehar B-körkort.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart du kan.

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2018 omsatte VMP koncernen 2,1 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Installatörsföretagen. Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.

Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Linnéa Netzell
Email
linnea.netzell@vmp-group.se