Tillbaka

Anläggningsarbetare till uppdrag i norra Stockholm

Ansökningstiden
29.03.2020
Tjänst
Anläggningsarbetare
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Stockholm

Om företaget

VMP Group i Stockholm söker nu en erfaren anläggare till kund, verksam i anläggningsbranschen. Vi söker dig som vill jobba i ett bra team och har kvalitet, arbetsmiljö och miljö som ledord i ditt arbete.

Du kommer att vara anställd hos VMP Group och uthyrd till kund. För rätt person finns möjlighet att övergå till kund. Tjänsten är heltid och inleds med sedvanlig prövotid med goda chanser till förlängning.

VMP Group är medlemmar i Sveriges Byggindustrier (BI) och följer Byggavtalet samt dess lönesättning för våra anställda. Traktamente kan vara aktuellt för tjänsten.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker mark- och anläggningsarbetare/rörläggare med bred kunskap i området.
Du kommer arbeta med traditionellt mark- och anläggningsarbete ute på byggsajter i norra Stockholmsområdet.
Exempel på arbetsuppgifter är rörläggning, markberedning, stensättning, plattsättning finjustering, grundläggning, markbyggnad m.m.

Traktamente är inte aktuellt för detta uppdrag.

Din profil

Vi söker dig med yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet inom branschen.
Du trivs och är stolt i ditt yrke. Viktigt är att du är engagerad och självgående samt har god samarbetsförmåga, en god arbetsmoral, är punktlig och representerar företaget och VMP Group på ett fördömligt vis.

Vi håller intervjuer löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Hör gärna av dig om du har några frågor kring tjänsten.

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och uppdrag. VMP samarbetar idag med såväl större företag som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Johan Henschen
Telefon
0737-167112