Tillbaka

Anläggare till Göteborgs skärgård!

Ansökningstiden
28.09.2019
Tjänst
Anläggningsarbetare
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Göteborg

Om företaget

VMP Group i Göteborg har en kund som söker dig som är anläggare. Du ska ha kunskap och erfarenhet av markanläggning, helst med yrkesbevis.

Vår kund söker en självgående, prestigelös person som är initiativtagande och idérik. Kundens uppdrag är mestadels belägna ute på Göteborgs fina skärgårdsöar, men det kan även förekomma uppdrag mer centralt. Uppdraget hos vår kund pågår löpande och för rätt person kan anställningen gå över till kund. Tjänsten inleds med sedvanlig prövotid och vi tillämpar Byggavtalet och dess lönesättning på detta uppdrag.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta brett inom anläggning. Vår kund arbetar främst hos privatpersoner.

Din profil

Du ska ha erfarenhet av markanläggning och känna dig säker i ditt utförande. Du har god samarbetsförmåga då du kommer arbeta i en mindre grupp. Du är ansvarstagande, prestigelös och kan ta egna initiativ. Naturligtvis representerar du VMP Group och vår kund på ett föredömligt sätt.

Krav för tjänsten:
- Tidigare erfarenhet och kunskap inom mark- och anläggningsarbeten

Då arbetsplatsen är ute i Göteborgs skärgård bör du vara inställd på pendlingsvägen med kollektivtrafik eller bil, plus personfärja. Du bör även vara medveten om att Göteborgsvädret är extra härligt här ute.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Linnéa Netzell
Email
goteborg@vmp-group.se