Tillbaka

Anläggare till Göteborg!

Ansökningstiden
10.03.2019
Tjänst
Anläggningsarbetare
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Göteborg

Om företaget

VMP Group söker nu efter mark- och anläggningsarbetare på uppdrag av vår kund. Det gäller ett långt löpande uppdrag i Göteborg hos en av våra storkunder. Anställningen inleds med sedvanlig prövotid och för rätt person kan tjänsten övergå till en långvarig anställning,

Det vi på VMP kan erbjuda dig är en möjlighet att testa på olika arbetsplatser på ett smidigare sätt. Vi har ett brett kontaktnät med både större och mindre firmor, där vi kan ge dig en arbetsplats baserat på din kunskap och erfarenhet! Våra uppdrag sträcker sig allt från veckor, månader till år, beroende på vilken kund man jobbar hos.

VMP Group är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag och medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI). Vi tillämpar byggavtalet och dess lönesättning på våra anställda.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu mark- och anläggningsarbetare som har en bred kunskap, gärna inom VA och rörläggning men har du jobbat med annat inom anläggning som stensättning, schaktning och makadamisering så skicka gärna in din ansökan ändå. Vi kan ha fler uppdrag som passar. Specificera på din ansökan vad du har för sorts erfarenhet. Du kommer stundvis att behöva arbeta med laser och efter ritningar.

Din profil

Du har yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet inom mark- och anläggningsbranschen, är flexibel, motiverad samt har stolthet i ditt yrke. Du kan samarbeta med arbetsgruppen, är ansvarstagande och tar egna initiativ. Naturligtvis representerar du VMP och vår kund på ett fördömligt vis.

Krav:
- Yrkesbevis och/eller motsvarande erfarenhet

Meriterande:
- B-körkort
- C-körkort

Uppge samtliga kurser och certifikat i din ansökan som du innehar som är relevanta för uppdraget. Hör gärna av dig om du har några frågor kring tjänsten. Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Mårten Josefsson
Email
goteborg@vmp-group.se