Tillbaka

Anläggare me VA-kompetens sökes till Göteborgsregionen

Ansökningstiden
29.04.2020
Tjänst
Anläggningsarbetare
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Göteborg

Om företaget

VMP Group Göteborg söker efter markanläggare med VA-kompetens/rörläggning för uppdrag i Göteborg. Projekten/uppdragen är i Göteborgsregionen och anställningen inleds med sedvanlig prövotid. För rätt person kan tjänsten bli långvarig, övergång till samarbetspartnern kan också bli möjlig.

VMP Group tillämpar kollektivavtal och lönesättning enligt dessa på våra anställda.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en rörläggare med erfarenhet inom yrket. Meriterande är om du även har erfarenhet och en bred kunskap generellt inom anläggning. Specificera i din ansökan vad du har för sorts erfarenhet. Du kommer att behöva arbeta med laser och efter ritningar, så erfarenhet av detta är ett krav.

Din profil

Du erfarenhet inom mark- och anläggning, främst erfarenhet inom rörläggning. Du har goda samarbetsförmåga, är ansvarstagande och tar egna initiativ. Naturligtvis representerar du VMP Group och vår samarbetspartner på ett fördömligt vis.

Krav:
- Yrkesbevis och/eller motsvarande erfarenhet
- B-körkort
- Arbetat med ritningar och laser

Meriterande:
- C-körkort

Hör gärna av dig om du har några frågor kring tjänsten. Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Mårten Josefsson
Email
goteborg@vmp-group.se