Tillbaka

2-årsmontör och uppåt sökes till genuin kund i Göteborg!

Ansökningstiden
29.04.2020
Tjänst
Installationselektriker
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Göteborg

Om företaget

VMP Group i Göteborg söker nu till vår kund, en elektriker som på sikt är tänkt att övergå till vår kund. Du är alltså inledningsvis anställd hos oss på VMP Group Göteborg och arbetar som uthyrd konsult. Vi söker dig som är 2-årsmontör och uppåt och söker en roll med högt ansvar under frihet. Du kommer att bli del av ett väl inarbetat team som arbetar med kvalitet och nöjda kunder i allt dem gör. Du får möjligheten att vässa dina kompetenser, dela med dig av och ta del av kollegors kompetenser samt daglig kontakt med trevliga kunder! Det är ett bolag med ambition att växa och främjar möjligheten att avancera inom bolaget. Du kommer även att ha din egna servicebil för att kunna åka ut och självständigt göra arbeten.

VMP Group Göteborg är medlemsföretag i Installatörsföretagen och anställer våra elektriker på Installationsavtalet. Lönesättning och villkor kommer följas efter det.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som elektriker på olika ROT- och serviceuppdrag samt nyproduktion. Vi ser gärna att du har erfarenhet av detta samt arbetat brett med olika moment.

Din profil

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du är noggrann och arbetar med ett kvalitetstänk i alla moment. Du är serviceminded då det förekommer uppdrag hos både privatpersoner och andra kunder. Vi ser gärna att du är driven och initiativrik med god samarbetsförmåga och vi förutsätter att du tar rollen som en god representant för VMP Group Göteborg samt för vår kund.

Krav som finns är
- ECY-certifikat, alternativt annan motsvarande erfarenhet som bedöms tillräcklig
- Relevant erfarenhet från branschen,
- B-körkort då vår kunds uppdrag är runt om i Göteborg med omnejd

Sänd gärna in din ansökan redan idag! Antingen via vår hemsida eller på goteborg@vmp-group.se. Är du osäker på om du uppfyller kvalifikationerna så välkomnar vi ändå din ansökan så gör vi en bedömning.

Hör gärna av dig om du skulle ha några frågor. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2018 omsatte VMP koncernen 2,1 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP Bemanning arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom Elteknikbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Elektriska Installatörsorganisationen kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i Elbranschen. Som anställd på något av VMP Groups lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika elföretag. VMP samarbetar idag med såväl större installationsföretag som lokala mindre firmor.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.

Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Jenny Johansson
Email
goteborg@vmp-group.se