Omorganisation – Vi som blev kvar

Omorganisation

Omorganisation

Stöd till chefer och arbetsgrupper.

Med konceptet ”Vi som blev kvar” arbetar vi för att stötta verksamheter och arbetslag att snabbare gå till ett effektivt arbetsläge efter större uppsägningar eller omorganisation

Ett läge där alla presterar och trivs.

Vi som blev kvar är ett flexibelt koncept som lyfter medarbetarnas inneboende drivkrafter. Det nyorienterar, skapar delaktighet och utvecklar både organisation och medarbetare.

Arbetet är framåtsträvande och lösningsfokuserat. Det skyndar på omställningsprocessen, sammansvetsar den nya gruppen och bidrar till att skapa framtidstro. Processen bidrar till tydlighet av de nya roller och de mål som utgör grunden för organisationens framtida framgångar.

Upplägg 
Stödet kan variera ifrån kortare nulägesanalyser och workshops till omfattande program där vi utbildar och stöttar nyckelpersoner och chefer i organisationen att tillsammans med sina arbetsgrupper initiera och genomföra djupgående organisationsutvecklingar.

Kontakta Verksamhetschefen för Karriär & Utveckling AB, Johan Henschen på telefon 0737-16 71 12 alternativt johan.henschen@vmp-group.se så berättar vi mer.