Om VMP Group

iso_9001_iso_14001_col-se

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag och grundades 1988. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. VMP Oyj är sedan 2018 noterade på Firsth North i Helsingfors, Finland. I augusti 2019 gick VMP Group ihop med Smile bemanning som tillsammans är en aktör bemanningsbranschens framkant. Företagskedjornas totala omsättning för 2018 blev 250 MEURO.

VMP Group Sverige kedjan och dess koncernbolag är auktoriserade inom bemanning- och omställning samt medlemmar i Sveriges Byggindustrier (BI) och Installatörsföretagen (IN, tidigare Eio). Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9 001 och 14 001. I koncernen ingår de egna dotterbolagen VMP Bemanning AB, Protorent AB och VMP Karriär & Utveckling AB samt franchisedrivna aktiebolag. Vi levererar tjänster i hela södra Sverige och är specialiserade inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen samt tillverkningsindustrin. 


Om VMP Group

VMP Groups affärsidé är att leverera kundanpassade lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. 

Kort sagt ”Startsträcka 0 – Ansvar 100”.

VMP Group Sweden AB och dess koncernbolag bedriver idag verksamhet inom följande områden: rating (11) (2)

  • Bemanning / Personaluthyrning 
  • Rekrytering
  • Karriär & utveckling med HR support

Följ oss också på LinkedIn och Facebook. Här kan du läsa mer om våra tjänster.