Hur blir jag franchisetagare?

Din bakgrund och erfarenhet

Som franchiseföretagare hos VMP Group får du all den kunskap och träning som krävs för att lyckas. Vi tror att du varit ute och jobbat i några år. Om du har tidigare erfarenhet från B2B bemanningsbranschen, tjänsteförsäljning, arbete inom antingen tillverkningsindustrin, elteknikbranschen eller byggbranschen så är det meriterande. 

Din personlighetsprofil

Du är driven, självständig och flexibel. Gillar variation i arbetet med många nya utmaningar varje vecka. Att du har en längtan efter att driva och utveckla någonting eget ser vi som självklart. Om du vill, går det bra att driva verksamheten tillsammans med en kompanjon.

Övrigt

Ett bra kontaktnät och kunskap om den aktuella regionen tror vi är en förutsättning för en lyckosam uppstart.

Hur blir jag franchisetagare?

 

Vi börjar med en första kontakt där vi lär känna dig och du får chansen att lära känna oss och ställa frågor kring VMP:s koncept. Du får ett informationsmaterial som beskriver de viktigaste ingående delar i franchiseavtalet. Om du efter det har ett fortsatt intresse så bokar vi in ett fysiskt möte där vi mer i detalj kan beskriva hur det är att vara företagare hos oss. Du får här chansen att presentera dig och hur du skulle vilja starta upp en etablering  tillsammans med oss. Du har innan mötet förberett dig kring skissat på en budget, marknadsplan, konkurrensläget på orten och liknande.  Känns allt bra efter detta möte så blir nästa steg att vi sätter oss tillsammans och går igenom franchiseavtalet i sin helhet, informerar om omsättning och resultat från några av våra idag verksamma områden samt diskuterar övriga frågeställningar som krävs för ett beslut. Vi har ingen specifik tidsplan utan processen är helt och hållit individuell och kan variera i tid från en företagarkandidat till en annan. 

Ta gärna in mer information om franchise på Franchisetorget, Svensk Franchise och på Franchisefinder

Du som är intresserad av att veta mer kan kontakta VD Henrik Nilsson.

Kontaktuppgifter:

VMP Group (Sweden) AB

Henrik Nilsson

Tel: 0730-31 69 99

henrik.nilsson@vmp-group.se