Lediga jobb, Mig och Tig svetsare sökes till uppdrag i Lachti, Finland

Finskspråkiga svetsare sökes till uppdrag i Lachtis, Finland

Vi söker nu flera duktiga MIG och TIG-svetsare till Lachtis, Finland till kundföretaget Peikko Finland Oy. Du kan få mer information om jobbet från VMP Groups kontor i Lachtis (på finska). Kontaktuppgifterna till VMP Lachtis är: +358 3 873 200 eller skicka dina frågor på lahti@vmp.fi

Vi kommer sannolikt att genomföra första intervjun på något av våra kontor i Sverige, men du anställs på VMP:s kontor i Lachtis.

Sista ansökningsdag är den 31 maj men då behovet är omedelbart så kommer vi att jobba med löpande urval intervjuer. Läs mer och ansök på www.vmp-group.se under lediga tjänster. Välkommen med din ansökan redan idag!

 

Svetsare sökes till Finland_Lachtis_lediga jobb_utlandet