VMP Groups medarbetarundersökning våren 2019


VMP Group i Sverige
genomförde en medarbetarundersökning i slutet av januari och början av februari. Stort tack till alla som tog del – svarsfrekvens var över 55 %!

 
”Härligt att huvuddelen av er tycker att vi är lätta att få kontakt med och att vi behandlar våra medarbetare rättvist och respektfullt. Det framgår av era svar att vi måste jobba mer med introduktionen vid anställning och vid nytt uppdrag. Vi har också noggrant gått igenom all öppna fritextsvar som gett oss ytterligare värdefull feedback.” – Henrik Nilsson, vd VMP Group Sverige

Medarbetarundersökning

Skala från ett till fem med ett medelvärde på 4,39 för alla påståenden.

Marknadsföring och varumärke utveckling

 Vi frågade också hur våra medarbetare skulle vilja se VMP Groups varumärke utvecklas och det som tydligast framkom är dessa tre påståenden:

Flexibelt agerande // Professionell och seriös // Kunnig

Under våren kommer vi att förnya vår grafiska profilering och kommunikation. Första steget är att ta fram nya foton till vår nätsidan – arbetet är precis avslutat. Fotomodeller är några av våra kunniga, professionella och flexibelt agerande medarbetare 🙂

VMP medarbetare undersökning nyhet

Skulle ni rekommendera VMP Group som arbetsgivare?

På frågan om hur sannolikt det är att våra medarbetare skulle rekommendera VMP Group som arbetsgivare till vänner och bekanta gav svarande oss bra betyg, medelvärde 8,3 (skala 0-10) – över 85 % gav oss 7-10!

 

Arbeta på VMP Group

Nuförtiden är sociala medier en utmärkt plats att hitta och rekommendera sina vänner och bekanta till aktuella jobb. Vi skulle vilja tipsa Er om att följa VMP Group Sverige i våra sociala mediekanaler – dela och gilla de inlägg som faller er i smaken! >> Facebook: VMP Group, Sverige >> Instagram: VMP Group, Sverige  >> LinkedIn: VMP Group, Sverige

Med vänliga hälsningar Johannes

Johannes Setänen
utvecklingschef, marknadsföring

VMP Group Sverige
Tel. +35840 307 5052, johannes.setanen@vmp.fi