Vart tredje företag inom Elbranschen känner till VMP Group

För tredje året i rad deltog VMP Group i SveMas (Svenska Marknadsundersökningar AB) varumärkesundersökningar. Den här gången ville vi veta hur våra kunder och övriga företag inom Elbranschen känner och associeras till vårt varumärke.

Enligt SveMa varumärkesundersökningar är undersökningen ett bra sätt att få kännedom om företagets resultat skiljer sig väsentligt från sin egen självuppfattning. Vi inom VMP tycker att undersökningar av detta slaget är ett riktigt bra verktyg för att arbeta vidare med vår varumärkesutveckling. VMP vill tacka alla 895 som besvarade SveMas Varumärkes Barometern* och det är glädjande att se att VMP Groups kännedom inom elbranschen är lite över 30 %.

* källa: En oberoende undersökning från SveMa, Svenska Marknadsundersökningar AB, Varumärkes Barometern, Elinstallatören, september 2018

Enligt Barometern är de TOPP 3 avgörande faktorerna vid val av leverantör: pris (25,5%), kvalitet (23,7%) och rykte/omdöme (14,4%).  

”Bemannings- och rekryteringsspecialisterna VMP Group associeras mest till god kvalitet och effektivitet så där är vi på rätt väg. Vi kommer att fortsätta satsningen på att utveckla vår service till att bli ännu bättre för våra företagskunder och arbetstagare inom elbranschen.” – Henrik Nilsson, Vd, VMP Group, Sverige

Om du söker nytt jobb inom Elbranschen så är ett tips att kolla på alla våra lediga jobb på  www.vmp-group.se eller att fylla i en öppen jobbansökan!    

Om du vill veta mer om SveMas undersökningar kolla på https://www.svema.se/undersokningar/varumarkesbarometern/

VMP Group fortsätter satsningen inom Elteknikbranschen

VMP Group fortsätter satsningen inom Elteknikbranschen