VMP söker entreprenörer till Stockholm och Karlstad

VMP söker entreprenörer till Stockholm och Karlstad för att ingå i vår företagskedja som franchisetagare

 

vmp_juoksu_0796v1

 

Kanske har du länge gått tankarna att starta eget men inte har hittat en specifik affärsidé? Om du dessutom har ett stort kontaktnät på orten och erfarenhet från antingen tjänsteförsäljning, bemannings-, bygg- eller elteknikbranschen då kan vi erbjuda dig ett välbeprövat koncept i en bransch med stor tillväxtpotential. Låter det intressant? Välkommen att kontakta Vd Henrik Nilsson på telefon 0730-316999 så berättar vi mer. Det går också bra att skicka in en intresseanmälan till ansokanfranchise@vmp-group.se 

VMP Group Sweden AB är ett medlemsföretag i Svenska Franchiseföreningen sedan 2008

Ta nästa steg i din företagarkarriär och kontakta oss! Hälsningar VMP Group teamet