VMP Group

 

 

 

vmpgroup

VMP Group luo hyvinvointia yhteiskuntaan. Yritystensä kautta se on tiiviisti mukana työelämässä ja vaikuttaa siten työn tulevaisuuteen Suomessa. VMP Groupiin kuuluvat VMP Varamiespalvelu, Romana Management, Alina, Eezy, Personnel ja Sijaishaltija Oy. 

VMP Group -konsernin omat nettisivut löydät täältä.

 

VMP Varamiespalvelu on henkilöstöpalvelualan yritys, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi. Meillä on ilo tarjota työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa yli 12 000 työntekijälle.
www.vmp.fi

Romana_2017

Romana Management on johtamisen, organisaatioiden ja inhimillisten resurssien kehittämiseen erikoistunut yritys. Osaamisessa yhdistyy sekä vankka johtamis- että HR-kokemus liike-elämän eri toimialoilta. 
www.romana.fi

Personnel

Personnel on valtakunnallinen rekrytointien, henkilöarviointien ja organisaatioiden kehittämisen asiantuntija. Olemme luoneet asiakkaiden kanssa kestäviä kumppanuuksia vuodesta 1985.
www.personnel.fi

Laskutuspalvelu Eezy Osk tarjoaa mahdollisuuden toimia itsenäisesti ja yrittäjämäisesti ilman tarvetta perustaa omaa yritystä. Palvelun käyttäjä välttää kaiken paperisodan ja yrittäjän raportointivelvollisuudet.
www.eezy.fi

Alina

Alina Hoivatiimi on asiakkaita kuunteleva, luotettava ja vastuullisesti toimiva hoiva-alan palveluyritys,  joka on erikoistunut tuottamaan laadukkaita hoivapalveluita kotona asuville henkilöille.
www.alinahoivatiimi.fi

Sijaishaltija

Sijaishaltija Oy on ohjelmistoyritys, joka on kehittänyt erilaisia palveluita (mm. Pikaduuni, Kesäduuni, Työareena, Työviesti) nuorten työnsaannin ja sijaisten löytämisen helpottamiseksi.
www.sijaishaltija.fi


VMP Group hallitus

Pajuharju_Tapio_BW_130

Tapio Pajuharju
hallituksen puheenjohtaja
tapio.pajuharju@vmp.fi

PaulSavolainen20130325_BW_130

Paul Savolainen
hallituksen jäsen, varapuheenjohtaja paul.savolainen@vmp.fi

Mika_Verronen_BW_130

Mika Verronen
hallituksen jäsen
mika.verronen@vmp.fi