VMP Group

 

 

VMP Varamiespalvelu on henkilöstöpalvelualan yritys, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi. Meillä on ilo tarjota työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa yli 12 000 työntekijälle.
www.vmp.fi

Romana Management on johtamisen, organisaatioiden ja inhimillisten resurssien kehittämiseen erikoistunut yritys. Osaamisessa yhdistyy sekä vankka johtamis- että HR-kokemus liike-elämän eri toimialoilta. 
www.romana.fi

Personnel

Personnel on valtakunnallinen rekrytointien, henkilöarviointien ja organisaatioiden kehittämisen asiantuntija. Olemme luoneet asiakkaiden kanssa kestäviä kumppanuuksia vuodesta 1985.
www.personnel.fi

Laskutuspalvelu Eezy Osk tarjoaa mahdollisuuden toimia itsenäisesti ja yrittäjämäisesti ilman tarvetta perustaa omaa yritystä. Palvelun käyttäjä välttää kaiken paperisodan ja yrittäjän raportointivelvollisuudet.
www.eezy.fi

Alina

Alina Hoivatiimi on asiakkaita kuunteleva, luotettava ja vastuullisesti toimiva hoiva-alan palveluyritys,  joka on erikoistunut tuottamaan laadukkaita hoivapalveluita kotona asuville henkilöille.
www.alinahoivatiimi.fi

VMP_Group

VMP Group -konsernin omat nettisivut löydät täältä.


VMP Group hallitus

Pajuharju_Tapio_BW_130

Tapio Pajuharju
hallituksen puheenjohtaja
tapio.pajuharju@vmp.fi

PaulSavolainen20130325_BW_130

Paul Savolainen
hallituksen jäsen, varapuheenjohtaja paul.savolainen@vmp.fi

Mika_Verronen_BW_130

Mika Verronen
hallituksen jäsen
mika.verronen@vmp.fi