VMP Group

 

 

 

vmpgroup

VMP Group luo hyvinvointia yhteiskuntaan. Yritystensä kautta se on tiiviisti mukana työelämässä ja vaikuttaa siten työn tulevaisuuteen Suomessa. VMP Groupiin kuuluvat VMP Varamiespalvelu, Romana Management, Alina, Eezy, Personnel ja Staff Plus Oy. 

VMP Group -konsernin omat nettisivut löydät täältä.

 

VMP Varamiespalvelu on henkilöstöpalvelualan yritys, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi. Meillä on ilo tarjota työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa yli 12 000 työntekijälle.
www.vmp.fi

Romana_2017

Romana Management on johtamisen, organisaatioiden ja inhimillisten resurssien kehittämiseen erikoistunut yritys. Osaamisessa yhdistyy sekä vankka johtamis- että HR-kokemus liike-elämän eri toimialoilta. 
www.romana.fi

Personnel

Personnel on valtakunnallinen rekrytointien, henkilöarviointien ja organisaatioiden kehittämisen asiantuntija. Olemme luoneet asiakkaiden kanssa kestäviä kumppanuuksia vuodesta 1985.
www.personnel.fi

Laskutuspalvelu Eezy Osk tarjoaa mahdollisuuden toimia itsenäisesti ja yrittäjämäisesti ilman tarvetta perustaa omaa yritystä. Palvelun käyttäjä välttää kaiken paperisodan ja yrittäjän raportointivelvollisuudet.
www.eezy.fi

Alina

Alina Hoivatiimi on asiakkaita kuunteleva, luotettava ja vastuullisesti toimiva hoiva-alan palveluyritys,  joka on erikoistunut tuottamaan laadukkaita hoivapalveluita kotona asuville henkilöille.
www.alinahoivatiimi.fi

staffplus 1

Staff Plus Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva, ravintola-alalle keskittynyt henkilöstöpalveluyritys, joka on erikoistunut löytämään asiakkaille ammattitaitoista henkilökuntaa ja työntekijöille tarpeen mukaan lyhyt- tai pitkäaikaista työtä. 
www.staffplus.fi


VMP Group hallitus

Liisa

Liisa Harjula
hallituksen puheenjohtaja
liisa.harjula@sentica.fi

Mika

Mika Uotila
hallituksen jäsen
mika.uotila@sentica.fi

Virva

Virva Vesanen
hallituksen jäsen
 virva.vesanen@sentica.fi

Pajuharju_Tapio_BW_130

Tapio Pajuharju
hallituksen jäsen
tapio.pajuharju@vmp.fi

PaulSavolainen20130325_BW_130

Paul Savolainen
hallituksen jäsen
paul.savolainen@vmp.fi