Eezy VMP yrityksenä

Perheyrityksenä vuonna 1988 aloittanut VMP Varamiespalvelu on nykyään osa Eezy Oyj -konsernia ja toimii nimellä Eezy VMP. Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. 

Eezy_banneri_

Eezy VMP – Vapaus työhön

Työelämän muutos ja murros koskevat sekä työntekijöitä että työnantajia. Joustavien työmuotojen ja työntekijöiden löytäminen ovat kasvun ja kehityksen kärjessä. Eezyn yrittäjät toimivat koko Suomessa Rovaniemeltä Hankoon työntekijöiden ja yritysten parhaaksi. Laaja toimipaikkaverkosto takaa sinulle aina alueellisen yhteistyökumppanin tai HR-asiantuntijan avuksesi.

Eezy VMP lukuina

  • Varamiespalvelu-Yhtiöt perustettiin vuonna 1988
  • Vuosittain 3000 asiakasyritystä ja 13 000 työntekijäasiakasta
  • Toimistot 38 paikkakunnalla Suomessa

Vastuullisuus

Eezy VMP:n tavoitteena on aina ollut työllistää vastuullisesti. Vuokratyöntekijöihin sovelletaan aina voimassaolevia kotimaisia työehtosopimuksia. Teemme yhteistyötä ammattiliittojen kanssa ja noudatamme kaikessa toiminnassamme lakeja ja työehtosopimuksia. Olemme järjestäytynyt työnantaja ja EK:n toiseksi suurimman työnantajaliiton Palvelutyönantajat PALTA ry:n sekä Suomen Franchising-Yhdistyksen jäsen.

 

 

TilaajavastuuTilaajavastuu

VMP Varamiespalvelu -ketjuun kuuluvat henkilöstöpalvelualan yritykset ovat rekisteröityneet tilaajavastuu.fi -palveluun. Kannustamme asiakasyrityksiämme noudattamaan tilaajavastuulakia, sekä yrityksen että työnantajan eduksi. www.tilaajavastuu.fi