VMP x Esports

VMP

Arctic Invitational ja VMP etsivät Suomen suurimmalle kilpapelitapahtumalle esports tuottajaa

Suomessa järjestetään vihdoin ensimmäinen areenaluokan esports-tapahtuma, Arctic Invitational. VMP on mukana tapahtumassa. Yhteistyön puitteissa haemme tapahtumalle esports-tuottajan, jonka päätyönä on varmistaa tapahtuman onnistuminen. Yksi onnekas pääsee tekemään töitä Suomen suurimman esports-tapahtuman parissa. Yhteistyö Arcticin ja VMP:n välillä avaa duunimahdollisuuksia esportsin parissa ympäri Suomea.

Toimenkuva

Esports-tuottajana pääset mukaan Suomen suurimman tapahtuman järjestämiseen. Roolisi koostuu markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta, sosiaalisen median hallinnoinnista, kumppanituotantosta ja tapahtuman käytännön järjestelyistä. Hyvällä duuniporukalla pääset myös Arcticin edustajana Suomen karsintaturnauksiin edustamaan tapahtumaamme!

Tsekkaa filkka tästä:

VMP työllistää joka vuosi 14 000 loistotyyppiä mitä erilaisempiin tehtäviin, mille tahansa alalle! Kyseessä on aluksi kolmen kuukauden mittainen määräaikainen sopimus, mutta positiivisella ja aktiivisella asenteella töiden jatkuminen lienee selviö! Nyt hakemuksia tulemaan!

Odotamme sinulta

Asenne ratkaisee, mutta aiemmasta kokemuksesta esportsin parissa on tietysti hyötyä! Ikää emme katso, mutta täysi-ikäinen sinun pitäisi olla. Odotamme sosiaalisen median tietämystä, iloisuutta ja positiivista henkeä!

Pätevyysvaatimus/koulutus

VMP:n työntekijät ovat täysikäisiä, mutta usein alle 25-vuotiaita. Täysi-ikäisyys on ainoa vaade.

Muut tiedot

Hakuaika on 24.5. asti. Haastattelemme parhaat hakijat toukokuun lopussa ja työ alkaa heinäkuun alussa! Rohkeasti hakemusta tulemaan! Lisätietokyselyt ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen markkinointi@vmp.fi.

Terveisin,

Arctic Invitational tiimi ja VMP

Tällä samalla hakemuksella haet myös muita VMP:n työpaikkoja. Kentässä ”Kerro vielä miksi juuri sinä olisit oikea valinta tähän työpaikkaan” voit perustella, että miksi olisit paras valinta Arcticin tiimiin. Kaikki muut kentät voit täyttää VMP:n tarjoamia paikkoja ajatellen.

Kerro meille myös somessa, miksi sä olisit paras tekemään esportsia hashtagilla #esportsduunia 

Somessa #VMPxEsports

 

Arctic Invitational

Arctic Invitational on suurin koskaan Suomessa pidetty kilpapelaamisen tapahtuma. Tapahtumassa pelataan Counter-Strike: Global Offensive -peliä, mikä on yksi maailman suosituimmista esports-peleistä. CS:GO on taktinen first-person-shooter -peli jossa vastakkain pelaavat kaksi viiden hengen joukkuetta.

Arctic Invitational -turnauksessa on mukana yhdysvaltalainen NRG -joukkue, joka on kirjoittamishetkellä rankattu maailman 4. parhaaksi CS:GO -joukkueeksi. Suomessa ei ole koskaan ollut pelaamassa näin kovatasoista joukkuetta. 

Tämä neljän joukkueen intensiivinen turnaus pelataan itseoikeutetusti Hartwall Arenalla, suomalaisen kiekkourheilun kehdossa. Hartwall Arena ja sen maailmanluokan tekniikka antavat loistavat puitteet kilpapelaamisen tapahtumalle. Jokereiden peleissäkin käytössä olevat jäätykit ovat loistava lisä tämänkaltaiseen tapahtumaan ja niistä otetaankin kaikki irti.

Lähde:
Arcticin nettisivut

Miksi e-urheilu?

Elektroninen urheilu (eng. esports) on tietotekniikkaa hyödyntävää kilpaurheilua. Elektronista urheilua harrastetaan niin joukkue- kuin yksilömuodossakin riippuen pelistä ja pelimuodosta. Tavallisimmat esports-pelit ovat tietokoneella tai konsolilla toimivia viihdepelejä, jotka jakautuvat useampaan alalajiin, eli genreen.

Elektronista urheilua voi harrastaa kuka tahansa, joka käyttää tietoteknistä pelilaitetta pelatakseen joko yksin, tarkoituksenaan kehittää itseään, tai pelatakseen toisen henkilön kanssa lähiverkossa, pelikonsolilla tai Internetin yli. Kilpapelaamisesta on kyse, kun pelaajat pelaavat toisiaan ja pelin luomaa haastetta vastaan kilpailullisessa tilanteessa. 

Lähteet:
Lari Syrota 2011. eSports: A Short History of nearly Everything Teamliquid. [verkkodokumentti].
Janus Timperi.
Raakel Hämäläinen 2013. Kilpapelaamisen kehitys suomalaisissa tapahtumissa 1996-2013: kysely ja haastattelututkimus. [verkkodokumentti].